Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah fare beslemek

Rüyada siyah fare beslemek

Rüyada siyah fare beslemek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, başarı için fırsatların artacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına delalettir.

Rüyada siyah fare beslemek gördüyseniz:

  • Eski bir fikre yeni bir yaklaşım getirebilirsiniz.

Rüyada siyah fare beslemek fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına yorulur.

Rüyada fare beslediğini görmek zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, çok büyük işler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada fare beslemek geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına işaret eder.

Rüyada beyaz fare beslemek yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına işarettir.

Rüyada fareyi beslemek elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, işe ve aşa kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada siyah yılan beslemek uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, böylece işlerini yoluna sokacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah kedi beslemek sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah köpek beslemek hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments