Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fok balığı beslemek

Rüyada fok balığı beslemek

Rüyada fok balığı beslemek eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, istediği projeleri yapamayacağına, adının ülke dışında yayılacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, ticaretin açılacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fok balığı beslemek gördüyseniz:

  • Karışan kişiler nedeniyle belli kararlar almak zor olabilir.

Rüyada fok balığı beslemek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine rivayet eder.

Rüyada fok balığından kaçmak yardım edeceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, sıkıntıya düşeceğine inanılır.

Rüyada ölü fok balığı görmek attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir sürü fok balığı görmek dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine delalet eder.

Rüyada fok balığı sevmek rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada fok balığını sevmek yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada denizde fok balığı görmek maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine rivayet eder.

Rüyada siyah fok balığı görmek çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments