Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada falda melek görmek

Rüyada falda melek görmek

Rüyada falda melek görmek önemli işlere imza atacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, kısmetinizin açılacağına, korkularının sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada falda melek gördüyseniz:

  • Çevrenize karşı çok fazla sızlanmanız iyi etki yapmıyor.

Rüyada falda melek görmek maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine işarettir.

Rüyada kahve falında melek görmek ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, kimden akıl soracağına, onların kıymetini bileceğine rivayet eder.

Rüyada melekle öpüşmek güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine alamet eder.

Rüyada beyaz melek görmek onları koruyup kollayacağına, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine yorulur.

Rüyada melek resmi görmek kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada sorgu meleklerini görmek gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada melekle konuşmak yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine inanılır.

Rüyada meleklerden yardım istemek sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments