Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada facebooka girdiğini görmek

Rüyada facebooka girdiğini görmek

Rüyada facebooka girdiğini görmek gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden rüya sahibinin hasta olacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada facebooka girdiğini gördüyseniz:

  • Olayların ya da gelişmelerin iyi tarafları da var.

Rüyada facebooka girdiğini görmek gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, işlerin sürekli artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurutulmuş yeşil fasülye görmek kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, dertlerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada facebookta konuşmak neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, kötü duygularını yeneceğine delalettir.

Rüyada kara fatma öldürmek geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına tabir olunur.

Rüyada kurtlanmış fasülye görmek yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada faişe olduğunu görmek tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada fatır suresini okumak zor bir dönem geçirileceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına delalet eder.

Rüyada fatır suresi okumak durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, her işinde iyilikle karşılaşacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments