Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fatır suresini okumak

Rüyada fatır suresini okumak

Rüyada fatır suresini okumak kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fatır suresini okumak gördüyseniz:

  • Çevrenizde sizin beğeninizi kazanmak için çırpınan, bir sürü kimse olabilir.

Rüyada fatır suresi okumak yeni alanlara yöneleceğine, canın derdine düşeceğine, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada fatır suresini okumak dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada fatır suresini görmek işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, tecrübe sahibi olacağına delalettir.

Rüyada fatır suresi görmek uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada fast food görmek kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına alamet eder.

Rüyada fatıma anamızı görmek sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine işaret eder.

Rüyada fasülye çiçeği görmek aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına yorulur.

Rüyada fasua gitmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, nifak sokanların cezalandırılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments