Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buğday çorbası içmek

Rüyada buğday çorbası içmek

Rüyada buğday çorbası içmek nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, zamanla daha çok para elde edeceğine, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, canla başla çalışacağına, nefsini terbiye etmeyi başaracağına yorulur.

Rüyada buğday çorbası içmek gördüyseniz:

  • Maddi açıdan rahatlayacağınız veya rahat şekilde hareket edebileceğiniz bir aya giriyorsunuz.

Rüyada buğday çorbası içmek yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine işaret eder.

Rüyada buğday çorbası yapmak daima zinde ve genç kalacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada buğday çorbası yemek ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada mercimek çorba içmek sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, bunun için Allah’a şükredeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ekşi çorba içmek ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tencereden çorba içmek işlerinizin bozulacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada düğün çorbası içmek aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kelle çorbası içmek bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, çok büyük mutluluk duyacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments