Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çorbası içmek

Rüyada çorbası içmek

Rüyada çorbası içmek yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, hastalıklarının son bulacağına, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çorbası içmek gördüyseniz:

  • Neler yaptığınıza dikkat etmelisiniz.

Rüyada soğuk çorba içmek sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz çorba içmek düzenin kurulacağına, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine yorulur.

Rüyada tavuk suyu çorba içmek bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, anne babanın bu sayede mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada çorbası içmek her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına yorulur.

Rüyada sarımsaklı çorba içmek aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, hayırlı haberler alınacağına, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil mercimek çorbası içmek kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, önemli bir makama terfi alacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada yoğurtlu çorba içmek gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına delalettir.

Rüyada ölünün elinden çorba içmek ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments