Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ezan okunurken uyanmak

Rüyada ezan okunurken uyanmak

Rüyada ezan okunurken uyanmak maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ezan okunurken uyanmak gördüyseniz:

  • Kırılgan kişiler veya alıngan davranışları olan kimselerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada ezan okuyarak uyanmak uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, ticaret ehli kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ezan okunurken uyanmak neşeli bir hayat süreceğine, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, dinine bağlı kalacağına işarettir.

Rüyada sabah ezanında uyanmak attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ezan sesine uyanmak şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, rahat bir hayat süreceğine, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ezana uyanmak aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına delalettir.

Rüyada ezan sesi duyup uyanmak rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, tatsız haberlerin alınacağına delalettir.

Rüyada ezanla uyanmak hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine işaret eder.

Rüyada ezan duyarak uyanmak kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments