Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ezan söylemek

Rüyada ezan söylemek

Rüyada ezan söylemek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, isteklerin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ezan söylemek gördüyseniz:

  • Ummadığınız konularda önemli değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada ezan söylemek onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada camide ezan okunduğunu duymak dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada korkudan ezan okumak ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, işlerin çığırından çıkacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada ezan sesi işitmek hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sabah ezanı okunduğunu duymak mekân değiştireceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ezan duymak iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin ezan okuduğunu görmek buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, böylece yüzünün güleceğine, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sabah ezanından korkmak eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, borçların bir türlü ödenemeyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments