Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sabah ezanı okunduğunu duymak

Rüyada sabah ezanı okunduğunu duymak

Rüyada sabah ezanı okunduğunu duymak istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, işinden ekmeğinden olacağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çaresiz ve çözümsüz kalacağına, kişinin zor günlerden geçeceğine inanılır.

Rüyada sabah ezanı okunduğunu duymak gördüyseniz:

  • İşinizde son derece gurur duyacağınız ya da sizi onore edebilecek bir gelişme olabilir.

Rüyada sabah ezan okunduğunu duymak bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine inanılır.

Rüyada sabah ezanı okunduğunu duymak hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Rüyada sabah ezanı okunduğunu görmek doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada sabah ezan sesi duymak başarının adım adım yaklaşacağına, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sabah ezanı sesi duymak maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sabah ezan duymak çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, bağlılıkların zayıflayacağına ve rüya sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine işarettir.

Rüyada sabah ezanı duymak elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, umduklarını bulamayacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına yorulmaktadır.

Rüyada sabah ezanında uyanmak Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments