Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ezan duymak

Rüyada ezan duymak

Rüyada ezan duymak ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, parasal sıkıntılarının sona ereceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine delalet eder.

Rüyada ezan duymak gördüyseniz:

  • Planlarınızın işe yaraması için alışılmadık yöntemler denemeniz gerekebilir.

Rüyada ezan sesini duymak hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına delalettir.

Rüyada türkçe ezan duymak maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada camide ezan duymak çok büyük sevinçler yaşayacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına yorulur.

Rüyada sabah ezan duymak onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada ezan duymak ve dua etmek yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine yorulur.

Rüyada sabah ezan okunduğunu duymak yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine rivayet eder.

Rüyada ezan ve sela duymak toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, çok büyük işler gerçekleştireceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ezanın okunduğunu duymak iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments