Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camide ezan okunduğunu duymak

Rüyada camide ezan okunduğunu duymak

Rüyada camide ezan okunduğunu duymak başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bilgilerle donanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına delalettir.

Rüyada camide ezan okunduğunu duymak gördüyseniz:

  • Kendinize biraz rahat verin.

Rüyada camide ezan okunduğunu duymak çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, engel teşkil edeceğine işarettir.

Rüyada camiden ezan sesi duymak yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, hileye, fesada bulaşacağına, rahat bir hayat yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada camide ezan duymak huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, daha sevgi dolu biri haline geleceğine, şansının hep açık olacağına işarettir.

Rüyada camide ezan sesi duymak musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına inanılır.

Rüyada ezan okunurken duymak işlerin devam edeceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine inanılır.

Rüyada sabah ezan okunduğunu duymak arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, ekmeğinin ve kazancının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada ezan okunduğunu duymak daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada ezan okunmasını duymak üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments