Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ezan sesi işitmek

Rüyada ezan sesi işitmek

Rüyada ezan sesi işitmek iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, neşeli bir hayat süreceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine işarettir.

Rüyada ezan sesi işitmek gördüyseniz:

  • Yapılacak çok sayıda iş olabilir, bir iş planına ihtiyacınız olacak.

Rüyada ezan sesi işitmek hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, gururlu bir hayat süreceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına yorulur.

Rüyada kuran sesi işitmek kendi içindeki gücü keşfedeceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada insan sesi işitmek ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ses işitmek hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, bir gönül ilişkisine başlanacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına inanılır.

Rüyada ölüden azar işitmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada babadan azar işitmek toplum içindeki değerinin artacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına delalet eder.

Rüyada patrondan azar işitmek menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine işarettir.

Rüyada dua işitmek kötü günler için daima kenarda para tutacağına, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments