Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuran sesi işitmek

Rüyada kuran sesi işitmek

Rüyada kuran sesi işitmek elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, kendi kabuğuna çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuran sesi işitmek gördüyseniz:

  • Bazı sırlar açığa çıkabilir veya sizin farkında olmadığınız olaylar kulağınıza gelebilir, gizli düşmanlarınızın farkına varabilirsiniz ya da sağlığınızı ilgilendiren konular söz konusu olabilir.

Rüyada kuran sesi işitmek elindeki imkanların artacağına, daha fazla gelire kavuşacağına, kişinin evlatlarının artacağına rivayet eder.

Rüyada ses işitmek refah düzeyinin artacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına yorulur.

Rüyada insan sesi işitmek büyük paralara sahip olacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına işarettir.

Rüyada ezan sesi işitmek komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine rivayet eder.

Rüyada kuran işitmek zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş birinden azar işitmek ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada adını işitmek uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada annesinden azar işitmek ağlayacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments