Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patrondan azar işitmek

Rüyada patrondan azar işitmek

Rüyada patrondan azar işitmek hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına işarettir.

Rüyada patrondan azar işitmek gördüyseniz:

  • İşte bir hissi ihtilaf görülebilir veya resmi dairelerde zorluklar çıkabilir.

Rüyada patrondan azar işitmek ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada patronundan azar işitmek yeni bir başlangıç yapmaya, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş birinden azar işitmek kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, sevilen bir kişi olunacağına, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına yorulur.

Rüyada kaynanadan azar işitmek işlerin çok iyi bir hal alacağına, sağlığının bozulacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına delalettir.

Rüyada ölü birinden azar işitmek çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına yorulur.

Rüyada komutandan azar işitmek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına yorulur.

Rüyada azar işitmek gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada evliyadan azar işitmek özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, makam ve rütbe edineceğine, de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments