Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insan sesi işitmek

Rüyada insan sesi işitmek

Rüyada insan sesi işitmek hayatı boyunca rahat yaşayacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada insan sesi işitmek gördüyseniz:

  • Bir süre için olaylara müdahale etmemenizde fayda var.

Rüyada insan sesi işitmek özgüveninin yerine geleceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuran sesi işitmek alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına alamet eder.

Rüyada ses işitmek kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına inanılır.

Rüyada ezan sesi işitmek maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada ismini işitmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada öğretmeninden azar işitmek çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, aile bireyleri ile tartışacağına, çok sıkıntılı günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada söz işitmek çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, başarı ve zafer kazanacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine delalet eder.

Rüyada hocadan azar işitmek güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments