Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dua işitmek

Rüyada dua işitmek

Rüyada dua işitmek ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına delalettir.

Rüyada dua işitmek gördüyseniz:

  • Aniden gelişebileecek olaylar karşısında tavır almakta güçlük çekseniz bile uzun vadede işinize yarayacak konularda son derece başarılı adımlar atabilirsiniz.

Rüyada dua işitmek hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına delalet eder.

Rüyada insan sesi işitmek sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaynanadan azar işitmek işlerin ters gideceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına işarettir.

Rüyada ölüden azar işitmek toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına inanılır.

Rüyada annesinden azar işitmek çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, kem gözlere geleceğine, büyük özgüven kazanacağına inanılır.

Rüyada ses işitmek kıtlığın meydana geleceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına işarettir.

Rüyada komutandan azar işitmek bir şeyden sorumlu tutulduğuna, ele geçen paranın daha da artacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliden azar işitmek yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments