Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sabah ezan duymak

Rüyada sabah ezan duymak

Rüyada sabah ezan duymak sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, kötü alışkanlıklarından arınacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada sabah ezan duymak gördüyseniz:

  • Evinizde veya yaşadığınız yerde etrafı güzelleştirici işlerle uğraşabilirsiniz.

Rüyada sabah ezanı sesi duymak zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına yorulur.

Rüyada sabah ezan sesi duymak çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına işarettir.

Rüyada sabah ezanı duymak atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine delalet eder.

Rüyada sabah ezan duymak özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, tartışmaların sonlandırılacağına, iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine rivayet eder.

Rüyada sabah ezan okunduğunu duymak mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, sonra kendi işini kuracağına tabir olunur.

Rüyada sabah ezanı okunduğunu duymak büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, düşünceli ve dalgın olacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada sabah ezanını dinlemek bazı başka desteklere kavuşacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına yorulmaktadır.

Rüyada sabah ezanında dua etmek kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments