Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ezan sesini duymak

Rüyada ezan sesini duymak

Rüyada ezan sesini duymak kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, düşmanına galip geleceğine, başka insanları aldatmasına engel olacağına, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine inanılır.

Rüyada ezan sesini duymak gördüyseniz:

  • Söz vermekten kaçınmalısınız.

Rüyada sabah ezan sesi duymak her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta ezan sesi duymak maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, evlat sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada vakitsiz ezan sesi duymak insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada cami ve ezan sesi duymak yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine delalettir.

Rüyada camide ezan sesi duymak karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzayda ezan sesi duymak kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, karanlık kişilerle muhatap olacağına rivayet eder.

Rüyada sabah ezanı sesi duymak iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ezan sesi duymak bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments