Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ezanın okunduğunu duymak

Rüyada ezanın okunduğunu duymak

Rüyada ezanın okunduğunu duymak bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, geçmişi unutup geleceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, aşık olacağına, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına alamet eder.

Rüyada ezanın okunduğunu duymak gördüyseniz:

  • Bir çok konuda gereksiz endişelendiğinizi anlayarak ferahlayabilirsiniz.

Rüyada camide ezan okunduğunu duymak insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, herkesin desteğinin alınacağına alamet eder.

Rüyada sabah ezan okunduğunu duymak yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada akşam ezanının okunduğunu duymak bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine işarettir.

Rüyada ezan okunduğunu duymak insanların hayranlığını kazanacağına, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, yüzünü güldüreceğine inanılır.

Rüyada akşam ezanı okunduğunu duymak uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ezan okunmasını duymak rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, makama ve rızka sahip olacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada ezan okunurken duymak fikirlerinin can bulacağına, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına delalet eder.

Rüyada sabah ezanı okunduğunu duymak en önemli anlarda destek görüleceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments