Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada türkçe ezan duymak

Rüyada türkçe ezan duymak

Rüyada türkçe ezan duymak rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, hem yıpranacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, terfi edeceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine delalettir.

Rüyada türkçe ezan duymak gördüyseniz:

  • Sosyal yardım işleriniz, sosyal arkadaşlıklarınız veya iş hayatınız açısından önemli bir aylık sürece giriyorsunuz.

Rüyada ezanı türkçe duymak fesada bulaşacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada türkçe ezan duymak arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına işarettir.

Rüyada türkçe ezan okumak üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, doyasıya sefasını süreceğine, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada türkçe ezan dinlemek sevineceğine, beklediklerini duyacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada akşam ezanı okunduğunu duymak biraz olsun hafifleyeceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada cuma ezanı duymak işlerinde başarı elde edeceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin ezan okunduğunu duymak bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, büyük zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada akşam ezanı sesi duymak geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments