Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evliyken tekrar nişanlanmak

Rüyada evliyken tekrar nişanlanmak

Rüyada evliyken tekrar nişanlanmak bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, kısmetinin de açılacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, huzurunun eski haline döneceğine, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına rivayet eder.

Rüyada evliyken tekrar nişanlanmak gördüyseniz:

  • Bir anlaşma, yatırım, düzenleme ya da planlamada meydana gelecek değişiklikler sizin yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada evliyken tekrar nişanlanmak büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada evli olupta tekrar evlendiğini görmek eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Rüyada evli kadının tekrar evlendiğini görmek yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, sayılan ve sevilen kimse olacağına alamet eder.

Rüyada evli birinin tekrar evleneceğini görmek sorunlarının da son bulacağına, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına tabir olunur.

Rüyada evli olduğu halde tekrar evlendiğini görmek kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada evli bir kadının tekrar evlendiğini görmek malının da hiç olacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada evli birinin eşiyle tekrar evlendiğini görmek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine işarettir.

Rüyada evli eşiyle tekrar evlendiğini görmek isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments