Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evliyken başkasına kaçmak

Rüyada evliyken başkasına kaçmak

Rüyada evliyken başkasına kaçmak büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına işarettir.

Rüyada evliyken başkasına kaçmak gördüyseniz:

  • Fiziksel mücadele ya da rekabet gerektiren ortamlarda kendinizi gösterebilir veya sizinle aynı amaçları paylaşan kişilerle yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Rüyada evliyken başkasına kaçmak sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına delalet etmektedir.

Rüyada evli biriyle kaçmak üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada evli birinin evlendiğini duymak sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına delalet etmektedir.

Rüyada evli olmayan birinin çocuğu olduğunu görmek para yatıracağına ve zarar edeceğine, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine rivayet eder.

Rüyada kardeşinin evli olduğunu görmek sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına rivayet eder.

Rüyada bekar arkadaşını evli görmek her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, kendine döneceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada evli olup evlenmek çaresiz ve yalnız kalacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, işin düzeltileceğine inanılır.

Rüyada evli biriyle konuşmak rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments