Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli olup evlenmek

Rüyada evli olup evlenmek

Rüyada evli olup evlenmek düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada evli olup evlenmek gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmalı, tartışmalardan kaçınmalısınız.

Rüyada evli bir arkadaşının evlendiğini görmek deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, başarısının ve kazancının sürekli olacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına yorulur.

Rüyada evli bir kadının yeniden evlendiğini görmek güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada evli insanın evlendiğini görmek mutluluğun günden güne daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, ona mutluluk getireceğine yorulur.

Rüyada evli bir arkadaşının tekrar evlendiğini görmek sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına delalet eder.

Rüyada evliyken başkasıyla evlendirilmek kısmetinin kapanacağına, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada evli kadının başkasıyla evlendiğini görmek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada evli kişinin yeniden evlendiğini görmek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, namaz kılacağına delalettir.

Rüyada evli olduğu eşiyle tekrar evlenmek sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments