Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli biriyle kaçmak

Rüyada evli biriyle kaçmak

Rüyada evli biriyle kaçmak işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, rahat nefes alınacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evli biriyle kaçmak gördüyseniz:

  • Belli başlı bir maceranın daha hızlı ilerlemesini istiyorsanız daha cesur olmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada evli biriyle kaçmak hasretin ve özlemin biteceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada evliyken başkasına kaçmak kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına alamet eder.

Rüyada evli kadına görücü gelmek karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocasını evli görmek sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, bolluk ve bereket geçireceğine, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine yorulur.

Rüyada erkek kardeşle evli olduğunu görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına inanılır.

Rüyada başka bir erkekle evli olmak kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evli olduğu halde gelinlik giydiğini görmek işlerin rast gideceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni evli olmak rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, huzur içinde yatacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments