Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bekar arkadaşını evli görmek

Rüyada bekar arkadaşını evli görmek

Rüyada bekar arkadaşını evli görmek işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine tabir olunur.

Rüyada bekar arkadaşını evli gördüyseniz:

  • Herşeyi kontrol ettikten sonra, gerekirse, kutlama yapabilirsiniz.

Rüyada bekar arkadaşını evli görmek ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada evli kadını bekar görmek ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, işlerin düzene gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada evli birini bekar görmek etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada bekar bir kızı evli görmek aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına rivayet eder.

Rüyada bekarı evli görmek pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına delalet eder.

Rüyada bekar kızın evli olduğunu görmek daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine işarettir.

Rüyada evliyi bekar görmek yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına inanılır.

Rüyada evliyken bekar olduğunu görmek çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, yeni yatırımlar yapacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments