Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli biriyle konuşmak

Rüyada evli biriyle konuşmak

Rüyada evli biriyle konuşmak eşi ile arasının açılacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, hayallerinin peşinden gideceğine, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada evli biriyle konuşmak gördüyseniz:

  • İletişime geçeceğiniz kişiler veya çıkacağınız seyahatler yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada evli biriyle konuşmak hayırlı haberler alınacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına delalet etmektedir.

Rüyada evli adamla konuşmak alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına delalet etmektedir.

Rüyada evli kadınla konuşmak hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evli bir kadınla konuşmak kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, gücünün, kudretinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada evli bir erkekle konuşmak çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evli bir erkeğe sarılmak tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada evli kadının elini tutmak anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada evli olduğu eşiyle tekrar evlenmek ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments