Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evliyanın ölümünü görmek

Rüyada evliyanın ölümünü görmek

Rüyada evliyanın ölümünü görmek üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, başarı ve zenginlik getireceğine, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada evliyanın ölümünü gördüyseniz:

  • Yapılacak konuşmalar yeni fırsatların önünü açabilir.

Rüyada evliyanın ölümünü görmek güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına işarettir.

Rüyada evliyadan tövbe almak konfor ve lüks içinde yaşayacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, yenilenme yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada evliya çelebiunin mezarını görmek herhangi bir sorun yaşamayacağına, tutulan yolun isabetli olacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine işaret eder.

Rüyada evliyanın sesini duymak ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada camide evliya görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, sağlığından olacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine rivayet eder.

Rüyada kadın evliya görmek hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, ticaretten yana şanslarının açık olacağına, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına işaret eder.

Rüyada evliya birini görmek çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına yorulur.

Rüyada evliya için ağlamak cesaretin ve özgüvenin azalacağına, rüya sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments