Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evliya yüzü görmek

Rüyada evliya yüzü görmek

Rüyada evliya yüzü görmek mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada evliya yüzü gördüyseniz:

  • Bırakın biraz da herşey kendi halinde gelişme göstersin.

Rüyada evliya yüzü görmek kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine işarettir.

Rüyada evliyanın görmek sağlıklı bir hayat süreceğine, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına alamet eder.

Rüyada evliyaya dokunmak çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada evliyalar görmek ihanet dolu bir işe girileceğine, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evliyanın ölümünü görmek ele geçen parada artış olacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evliyadan bahsetmek açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ak sakallı evliya görmek ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına işaret etmektedir.

Rüyada evliyaya gitmek işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments