Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evliyalar görmek

Rüyada evliyalar görmek

Rüyada evliyalar görmek gülmeye hasret kalacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, nasiplerini alacağına, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada evliyalar gördüyseniz:

  • Belli seçimler yapılması gerekiyor olabilir.

Rüyada evliyadan hediye almak dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada evliyada dua etmek maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada evliya ruhu görmek büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, cesaret ve özgüven sahibi olacağına inanılır.

Rüyada evliya olduğunu görmek eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada evliya öpmek geçimi zorluklarla kazanacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına tabir olunur.

Rüyada türbe evliya görmek korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, yeniliklerin peşi sıra geleceğine, yoğun stres altında kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evliyanın ölümünü görmek içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine rivayet eder.

Rüyada ölü evliya görmek umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments