Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evliyaya dokunmak

Rüyada evliyaya dokunmak

Rüyada evliyaya dokunmak maddi imkânlarının azalacağına, sağlığını da kaybedeceğine, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, maneviyatını daha ön planda tutacağına, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına yorulmaktadır.

Rüyada evliyaya dokunmak gördüyseniz:

  • Geleceğinizi dikkatle ele alarak mevcut ilişkileriniz hakkında kararlar alabilirsiniz.

Rüyada evliyaya dokunmak iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine yorulur.

Rüyada uçan evliya görmek iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, bütün maksatlarının gerçekleşmesi inanılır.

Rüyada evliya olduğunu görmek mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada evliyalarla konuşmak çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada evliyanın mezarını görmek mal edineceğine, rakiplerinin üzüleceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına yorulur.

Rüyada evliya toprağı görmek işlerini tek başına yöneteceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada evliyanın elini tutmak sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına inanılır.

Rüyada evliya ismi duymak resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments