Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlıya mezarı görmek

Rüyada evlıya mezarı görmek

Rüyada evlıya mezarı görmek yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, maddi durum kötü ise zengin olunacağına işarettir.

Rüyada evlıya mezarı gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan veya çıkabilecek fırsatları dikkatle gözden geçirmeniz gerekiyor; aralarından bazıları gerçekten büyük bir şeyin başlangıcı olabilir.

Rüyada eve mezar kazmak bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına alamet eder.

Rüyada mezarlığa ev yaptırmak elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlık yanında ev görmek elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ev içinde mezar görmek daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada ev önünde mezar görmek düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, sağlığının geri geleceğine işaret eder.

Rüyada evde mezar taşı görmek edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, kişinin maddi zarara uğrayacağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlığın içinde ev görmek her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, güzel haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada mezarı ev olarak görmek aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments