Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev önünde mezar görmek

Rüyada ev önünde mezar görmek

Rüyada ev önünde mezar görmek Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, borçlarının ödeneceğine, hayali kurulan eve ulaşmaya, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, hedeflerini tutturamayacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına inanılır.

Rüyada ev önünde mezar gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınız değişebilir.

Rüyada ev önünde mezar görmek parasal olarak bir kriz yaşanacağına, çok iyi işler gerçekleştireceğine, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine işarettir.

Rüyada evin önünde mezar görmek alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, yanlışlara düşeceğine inanılır.

Rüyada evinin önünde mezar görmek çoluk çocuğundan zarar göreceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ev önünü süpürmek kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, çok zor bir duruma düşeceğine yorulur.

Rüyada ev önünü yıkamak alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada ev önünde kalabalık görmek işlerinin daha kötüye gideceğine, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ev önü süpürmek çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta ev görmek çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments