Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evliya çelebi görmek

Rüyada evliya çelebi görmek

Rüyada evliya çelebi görmek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, kafasını toparlayamayacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada evliya çelebi gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar yapılması gerekiyorsa, kendiniz için en iyi pazarlık şartlarını oluşturmalısınız.

Rüyada evliya çelebiunin mezarını görmek sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine yorulur.

Rüyada evliya çelebiyi görmek yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada evliya çelebi görmek kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, zamanla daha çok para elde edeceğine delalet eder.

Rüyada çelebi görmek aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına delalet eder.

Rüyada süleyman çelebiyi görmek fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, yaşamına heyecan ve renk geleceğine, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada evliyanın öldüğünü görmek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, işinde çok ilerleyeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına işarettir.

Rüyada evliyaların türbesini görmek bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada evliya için ağlamak maddi durumunuzun düzeleceğine, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, hayatının tamamen altüst olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments