Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evliya eli öpmek

Rüyada evliya eli öpmek

Rüyada evliya eli öpmek zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sevinçli bir hayat süreceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına delalet etmektedir.

Rüyada evliya eli öpmek gördüyseniz:

  • Bir davete katılabilirsiniz.

Rüyada evliya eli öpmek inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine delalettir.

Rüyada bir evliyanın elini öpmek yaşamını daha iyi planlayacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evliya elini öpmek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine yorulur.

Rüyada evliya birinin elini öpmek elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine işarettir.

Rüyada evliyanın elini öpmek her zaman hayırlı işler yapacağına, kendi işini açacağına, sıkıntılar son bulacağına inanılır.

Rüyada evliya öpmek yaşanan kötü anıların silineceğine, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına işaret etmektedir.

Rüyada evliyayı öpmek insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına rivayet eder.

Rüyada evliyadan el almak kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, kariyer edineceğine, hayallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments