Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evliya için ağlamak

Rüyada evliya için ağlamak

Rüyada evliya için ağlamak istenen herşeye kavuşulacağına, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, kötü günlerini aşmayı başaracağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına inanılır.

Rüyada evliya için ağlamak gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda sizi yanıltan kişiler olabilir veya siz karşınızdakileri yanıltabilirsiniz.

Rüyada evliya için ağlamak sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, işten yana şansının açık olacağına işarettir.

Rüyada evliyada dua etmek bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, sürekli ağlamaklı olacağına, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına tabir olunur.

Rüyada bir evliyanın elini öpmek aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evliya mezarı ziyaret etmek aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada evde evliya görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada evliyadan selam almak arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, başarıların devamlı olacağına yorulur.

Rüyada evliyaya su vermek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, eskileri yâd edeceğine rivayet eder.

Rüyada evliyadan yardım istemek hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, inancından sapacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments