Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlilik yapmak

Rüyada evlilik yapmak

Rüyada evlilik yapmak iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, farklı iş kollarına ulaşacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine yorulmaktadır.

Rüyada evlilik yapmak gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız şeylerle vakit geçirmeniz boşluk hissini kapatabilir veya hayata farklı gözle bakmanızı sağlayabilir.

Rüyada isteksiz evlilik yapmak çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mutsuz bir evlilik yapmak sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evlilik için alışveriş yapmak hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, musibetlerin yaşanacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine alamet eder.

Rüyada ikinci evlilik yapmak kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliyle evlilik hazırlığı yapmak iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına yorulur.

Rüyada istenmeyen evlilik yapmak atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine inanılır.

Rüyada anlaşmalı evlilik yapmak tartışmaların kavgaya döneceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, kolay kolay pes etmeyeceğine delalettir.

Rüyada evlilik planı yapmak iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, sakin giden yaşamının sarsılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments