Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ikinci evlilik yapmak

Rüyada ikinci evlilik yapmak

Rüyada ikinci evlilik yapmak sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada ikinci evlilik yapmak gördüyseniz:

  • Neyse ki, gerekli kişi ya da kurumlar ihtiyacınız olan yada beklediğiniz adımları atabilirler.

Rüyada akraba evliliği yapmak mutluluğa ve neşeye, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, keyifli hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada ikinci evlilik yapmak edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada evlilik için hazırlık yapmak elini attığı her işi yerine getireceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine işarettir.

Rüyada anlaşmalı evlilik yapmak çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle evlilik hazırlığı yapmak hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada formalite evlilik yapmak eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mutlu bir evlilik yapmak çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evlilik dışı doğum yapmak aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments