Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle evlilik hazırlığı yapmak

Rüyada sevgiliyle evlilik hazırlığı yapmak

Rüyada sevgiliyle evlilik hazırlığı yapmak gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, dost ya da akrabalarından yardım alacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyle evlilik hazırlığı yapmak gördüyseniz:

  • Aslında çok fazla getirisi olacağını düşünmesenizde, belli konuların, belli fikirlerinizin veya daha önce anlattığınız şeylerin arkasında durmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada eski sevgiliyle evlilik hazırlığı yapmak rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliyle evlilik hazırlığı yapmak işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada evlilik için hazırlık yapmak hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine yorulur.

Rüyada evliliğe hazırlık yapmak yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle düğün hazırlığı yapmak kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine delalet eder.

Rüyada evlilik hazırlıklarını görmek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, esenliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada evlilik hazırlığı görmek aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına yorulur.

Rüyada sünnet düğünü hazırlığı yapmak hayırlı kararlar alacağına, bilakis malının çoğalacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments