Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anlaşmalı evlilik yapmak

Rüyada anlaşmalı evlilik yapmak

Rüyada anlaşmalı evlilik yapmak sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada anlaşmalı evlilik yapmak gördüyseniz:

  • Bir yolculuk esnasında ya da katılacağınız bir davette, çok ilginç kişilerle tanışmanız mümkündür.

Rüyada anlaşmalı evlilik yapmak dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına delalettir.

Rüyada anlaşma yapmak karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, çaresizleşeceğine tabir olunur.

Rüyada cinle anlaşma yapmak kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, helal ve bol rızka kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada şeytanla anlaşma yapmak çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına delalettir.

Rüyada iş anlaşması yapmak uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, edilen duaların kabul edileceğine yorulur.

Rüyada anlaşma imzalamak sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada anlaşma görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına delalet etmektedir.

Rüyada evliliğe hazırlık yapmak sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments