Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istenmeyen evlilik yapmak

Rüyada istenmeyen evlilik yapmak

Rüyada istenmeyen evlilik yapmak sorunlarını halletmeyi başaracağına, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, hayal kırıklığı yaşamayacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına işarettir.

Rüyada istenmeyen evlilik yapmak gördüyseniz:

  • Maddi konular hassasiyet gerektirebilir.

Rüyada istenmeyen evlilik yapmak uğranılan zararın telafi edileceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evlilik planı yapmak attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına işarettir.

Rüyada isteksiz evlilik yapmak yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, maddi gücünün azalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ikinci evlilik yapmak her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada evlilik yapmak rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine delalettir.

Rüyada mutlu bir evlilik yapmak dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine işarettir.

Rüyada evlilik için hazırlık yapmak çok daha mutlu olunacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle evlilik hazırlığı yapmak zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, güzel bir haber almaya, herkesin ilgisinin çekileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments