Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlilik hazırlığı görmek

Rüyada evlilik hazırlığı görmek

Rüyada evlilik hazırlığı görmek en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, rahata ereceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, rahatlık içinde yaşayacağına delalettir.

Rüyada evlilik hazırlığı gördüyseniz:

  • Başkaları için bir şeyler yapmaya talip olmak yerine, yardım talep etmenizde fayda var.

Rüyada eski sevgiliyle evlilik hazırlığı yapmak olumlu gelişmeler yaşayacağına, rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına alamet eder.

Rüyada evlilik için hazırlık yapmak planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada evlilik hazırlıklarını görmek mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine yorulur.

Rüyada evlilik hazırlığı görmek rüya sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, yüklü miktarda para kazanacağına alamet eder.

Rüyada evliliğe hazırlık yapmak tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, üzgün ve hasta olacağına, projelerin büyük başarılar kazandıracağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyle evlilik hazırlığı yapmak dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, rüya sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına işarettir.

Rüyada evlenme hazırlığı yapmak bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada hacca hazırlık yaptığını görmek tahsilli, diplomalı kimse olacağına, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments