Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlilik için hazırlık yapmak

Rüyada evlilik için hazırlık yapmak

Rüyada evlilik için hazırlık yapmak yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, bir yere taşınmaya, yanlış işler yapacağına, tüm keyfinin kaçacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine yorulur.

Rüyada evlilik için hazırlık yapmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda karşılaştığınız tersliklerden büyük bir bölümü çözümlenme yoluna giriyor.

Rüyada evliliğe hazırlık yapmak yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, geçim derdi yaşamayacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle evlilik hazırlığı yapmak başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyle evlilik hazırlığı yapmak kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, maddi imkânlarının artacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada evlilik için hazırlık yapmak rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada evlilik hazırlığı görmek bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına delalettir.

Rüyada evlilik hazırlıklarını görmek hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, kazancın sürekli artacağına tabir olunur.

Rüyada umreye gitmek için hazırlık yapmak elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada misafire hazırlık yapmak hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments