Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlenme hazırlığı yapmak

Rüyada evlenme hazırlığı yapmak

Rüyada evlenme hazırlığı yapmak el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, işlerinin düzene gireceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, sevdiği kişileri de yanına alacağına, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine işaret eder.

Rüyada evlenme hazırlığı yapmak gördüyseniz:

  • Nezaketten uzaklaşmak korkusu yüzünden iş yaşamında suistimale açıksınız.

Rüyada evlenme hazırlığı yapmak zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına inanılır.

Rüyada yolculuğa hazırlık yapmak hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, zenginliğinin süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deprem hazırlığı yapmak ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle düğün hazırlığı yapmak başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına işarettir.

Rüyada yolculuk için hazırlık yapmak hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, kusurların ve günahların telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada bayram için hazırlık yapmak ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine işaret eder.

Rüyada yola çıkmak için hazırlık yapmak yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine işaret etmektedir.

Rüyada nişan hazırlığı yapmak bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments