Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evliliğe hazırlık yapmak

Rüyada evliliğe hazırlık yapmak

Rüyada evliliğe hazırlık yapmak gelirinden yana memnun olacağına, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, korkularından kurtulacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine delalettir.

Rüyada evliliğe hazırlık yapmak gördüyseniz:

  • Belli kişiler belli pozisyonlarını değiştirmemekte kararlı olabilir veya belli bir pozisyon alabilirler.

Rüyada eski sevgiliyle evlilik hazırlığı yapmak herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evlilik için hazırlık yapmak işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliyle evlilik hazırlığı yapmak dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, zor bir hayat sürmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada evliliğe hazırlık yapmak iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına alamet eder.

Rüyada evlilik hazırlığı görmek çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, ferah bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada evlilik hazırlıklarını görmek büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine tabir olunur.

Rüyada yolculuk hazırlığı yapmak birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına delalet eder.

Rüyada evlenme hazırlığı yapmak çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, kolaylıklara kavuşacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments