Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilisini evli görmek

Rüyada eski sevgilisini evli görmek

Rüyada eski sevgilisini evli görmek birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, işe gösterilen ilginin artacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilisini evli gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz şeylere şans tanımalı ya da yer açmalısınız.

Rüyada eski sevgiliyle evli olmak ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına rivayet eder.

Rüyada evli olan eski sevgiliyi görmek ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle evli olduğunu görmek insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilisini evli görmek işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evliyken eski sevgili görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi evli görmek eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada evliyken eski sevgiliyi görmek uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada evli eski sevgiliyi görmek hak yolunu tutacağına, zorlukların aşılacağına, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments