Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli oğlunu evlendirmek

Rüyada evli oğlunu evlendirmek

Rüyada evli oğlunu evlendirmek çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine işarettir.

Rüyada evli oğlunu evlendirmek gördüyseniz:

  • Bir tanıdığınızın başından geçmiş doğaüstü bir olayı dinleyebilirsiniz.

Rüyada evli oğlunun evlendiğini görmek aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, işlerin daha kötüye gideceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evli oğlunu evlendirmek gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, malına gelecek zarara delalet eder.

Rüyada oğlunu evli görmek çeşitli avantajlar elde edileceğine, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada evli çiftin tekrar evlendiğini görmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada evliyken başka biriyle evlendiğini görmek beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evli bir adamla evlenmek sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada evli olup evlenmek günlerini hastanede geçireceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada evli bir erkeğin evlendiğini görmek zafer ve bol kazanç getireceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments