Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli birini evlendirmek

Rüyada evli birini evlendirmek

Rüyada evli birini evlendirmek çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, Allah’ın inayetini kazanacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada evli birini evlendirmek gördüyseniz:

  • Harcamalarınız oldukça artacaktır, dikkat edin.

Rüyada evli erkeğin tekrar evlendiğini görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, kazancının katbekat artacağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evli kadının tekrar evlendiğini görmek rahata ereceğine, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evli olduğun kişiyle yeniden evlenmek büyük maddi zararlara uğrayacağına, hayırlı ve güzel olacağına, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına delalet eder.

Rüyada evli olduğu halde tekrar evlenmek bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada evli bir bayanın tekrar evlendiğini görmek ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına delalettir.

Rüyada evli olduğu eşiyle tekrar evlenmek mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada evliyken başkasıyla evlenmek uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, hayatının ve planlarının bozulacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evli bir bayanla evlenmek sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, şansının artacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments