Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli kişinin gelinlik giymek

Rüyada evli kişinin gelinlik giymek

Rüyada evli kişinin gelinlik giymek aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına delalet eder.

Rüyada evli kişinin gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Öte yandan bazı hoş sürprizler desizi şaşırtabilir.

Rüyada evli kişinin gelinlik giydiğini görmek çok güzel olaylar yaşanacağına, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine işarettir.

Rüyada evli kişinin gelinlik giymek istediği her şeyi elde edebileceğine, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine işarettir.

Rüyada evli bir kişinin gelinlik giydiğini görmek girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada evli kişiyi gelinlikle görmek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada evli kişinin gelinlik görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Rüyada evli kadının gelinlik giydiğini görmek sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evli bir kadının gelinlik giydiğini görmek yaşamının da düzene gireceğine, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına inanılır.

Rüyada evli bir insanın gelinlik giydiğini görmek sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, artık hep ileriye ve önüne bakacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments