Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli bir insanın gelinlik giydiğini görmek

Rüyada evli bir insanın gelinlik giydiğini görmek

Rüyada evli bir insanın gelinlik giydiğini görmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, para yatıracağına, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine inanılır.

Rüyada evli bir insanın gelinlik giydiğini gördüyseniz:

  • Romantik ilişkileriniz için harcadığınız her dakikaya değer, zaman kaybı olarak görmemelisiniz.

Rüyada evli bir insanın gelinlik giydiğini görmek sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine tabir olunur.

Rüyada evli insanın gelinlik giydiğini görmek herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, evde tatlı bir telaş yaşanacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada evli insanı gelinlikle görmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli birinin beyaz gelinlik giymek elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada evli birinin gelinlik giydiğini görmek refah düzeyinin düşeceğine, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, başka kimselere de yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evli gelinlik giymek üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, gelir elde edeceğine, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada evliyken tekrar gelinlik giymek iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına rivayet eder.

Rüyada evli olduğun halde gelinlik giydiğini görmek müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, istenmeyen olayların olacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments